Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre glada flickor


skolavslutning

Tre flickor i mellanstadieålder iklädda sommarklänningar går grusvägen fram. De
kommer från skolavslutningen. När vägen kröker sig får farbror Harry syn på dem.
Spontant utbrister han: titta här kommer det en hel blombukett.

Flickorna ser förvånade ut. De är helt omedvetna 0m sin fräschör och charm.









Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-18 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP