Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag 16:e decemberbagatell 12

 

 

Steff Houlbergs pölse

danska wienerbröd Etnas

glöd nypallade

citroner limoncellon

på balkongen med utsikt

 

över azurblå

vågor stävar en ensam

båt på väg bort mot

horisonten där himmel

möter hav gnistregnet

 

från en nyvaken

vulkan Sicilien i hett

möte med bullrig

skandinav född i Danmark

slutade sitt liv idag

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-18 13:08



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Vackra minnen
Berörande
Hyllning

Tack!

2021-12-19

  Monica Lindgren
Grattis till detta diktjag, som befinner sig på Sicilien! Lockande text!
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP