Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillhet


Gudstro

Det är i stillheten jag får ro
i förnimmelsen av en annan dimension
är det rent av en Gudstro ?
som förändrat min vision




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-18 15:19



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
en gudstro.
tänk vilken lycka .
värme kärlek .
att gå in i en kyrka ..
att följa sitt hjärta .
göra det jag tror på.
att aldrig behöva .
gå ensam genom livet.
av birgitta
2021-12-19

  Monica Lindgren
Fint med stillhet, att känna sig harmonisk i nuet. Ja, vem vet, om det är Gud?!
2021-12-18

  Ulf Carlsson VIP
"Guds" verklighet är också vår.
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP