Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julen 2021

snart är julen här.
tänker på den jag har kär.
tänker på åren som gått.
tänker på alt jag fått,
tänker på barndomsåren som gått.
jag allting inte förstått.
jag fick 6 barn födda.
nu är två av dom döda-
det var till julen jag träffade dom sist.
att jag minna kära mist.
jag tänker på alt.
mitt hjärta känns dött och kalt-
nu måste jag mitt liv upp bygga,
så alla omkring mig blir trygga.
tänk stå där vid en dödsbädd.
man mår dåligt blir rädd,
allting i livet som sker.
man inte förstår och ser.
de bästa med julen ha varan.
lycka i varandra vi fann.
skrev nu av birgitta
tack för minna barn o barn barn ock alla minna kära omkring mig




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-12-18 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP