Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynamitarden



tänder eld på himlen
fäster stjärnor i nattens hår
ljuset det ska brinna
under mörkrets tid
då vi jagar de fega hundarna
som länge löpt i våra spår
dumheter kväker grodorna
även då de borde sova


Betydligt mer givande lyssna
Så mycket bättre, deras musik och tankar








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-18 20:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
min kommentar bra bra kram;)
2022-12-16

  morgonstjärna VIP
ja gud bevare vad tröttsamma de är.
ingen idé peka finger eller bli rasande Roland. betydligt sundare engagera sig med annat,
2022-01-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP