Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Cage release" kommer att ske.(burutgång)coviden

Vi har gått in i ödet som ett land. "Cage release" kommer att ske.

Vi har gått in i ödet som ett land utöver den aggression vi har pratat om kommer landet att befinna sig i en raserizon där det helt enkelt från denna slöhet som vi ser nu kommer att bli en "burutgång" i riktning mot revolten.

Vi kommer att se många sådana saker föra hennes öde på en annan väg.

Det finns ett sentimentalt förtryck att du inte kan stanna längre och sedan ta dig ur den här "buren" du var i."

Allt som börjar slutar på ett udda tal.

Det slutar alltid med ett udda tal. 1. kan det vara juni och när drar vi slutsatsen?

I den sjätte månaden, eftersom den sjätte månaden är sex enligt år, och sex i en makrofunktion och med sex i en mikrofunktion - att det är den sjätte...

Vi kommer att vara på vakt mot denna konflikt som finns runt omkring oss.

Jag vet inte vem som kommer att hjälpa oss: Ryssland och Ukraina, Rumänien?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-12-19 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP