Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Villkorslöst tamt förvildat.
Stressens svarta virvlar ett sagoregn.
Frusna minnen dammas av och återupplevs.
Betraktar det fjärde ljusets kristallklara ungdom.
Innanför de gyllene blixtar som skär igenom julstämningen. Det som blir kvar en ihoptrasslad önskelista.
Röd som lack kärleksfullt inslagna klappar.
Dess innehåll ett förlåt.
I sista stund inhandlat på dyraste varuhus.
Glittrande förväntningar bleks droppe för droppe.
Kunde varit harmoniskt drömsk vintersnö.
Men mer som distanserade tillbakadraget regn.
En strimma lugn innan kaoset förblöder.
Hjärtat fylld av indränkt smärta.
Intill eldstaden av plastdekor han värmer sig.
Herr tomtefar.
Utan en blick.
Han vänder sig om.
Och går.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-20 14:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Först "lugnet före stormen"...sen sticker nåt hål på ballongen...
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP