Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart I vinter/vår


Ryssen kommer

Ryssen kommer snart
Dialog utan mening
Putin vill kriga




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-21 00:12



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det är väl nu framför allt Ukraina och Georgien som är i fara. Putin vill ha makt!
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP