Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRIPANDE VACKER

Stunden var svår
gripande och vacker
när de torkade tåren
från varandras kinder

Men ålder och avstånd
är för kärleken 
inget hinder

En stund hon tar med sej
vart hon än går

En stund 
som kanske
bara hon och han
förstår

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-21 18:17



Bookmark and Share


  aol
Vilken fin dikt med så mycket djup och känsla uti
2022-01-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
en stund av god läsning var det här
2022-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och känslosamt.
2021-12-22

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP