Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett liv klokuggla<3



vad är det värt
så kantstött av sorg
ett liv
bortslösad kastas ut i mardrömmen

fick höra av skammen
jag sjöng förbjudna sånger
och gick vilse

men ändå visste jag att du fanns där
då fanns en mening
men skammen har klätt av oss allt
och smutsat ner os

du vet att de försöker bryta ner oss
tar man ifrån en människa det som betyder mest
då förlorar själen sin färg

kärleksfull kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-12-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP