Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ovisshet


Vart är vi på väg ?

Vart är vi på väg ?
Ovisshet präglar livet
Spruta i tomtetid ?




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-23 07:13



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En virusinspirerad jul men ändå med hopp om viss julefrid.

2021-12-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vi är på väg mot en "guldålder", där blinda kan se och döva kan höra, vid blotta anblicken av den mänskliga arten.
God Jul och Gott Nytt År!
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP