Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysslands ambassadör i EU vill endast stödja rysktalande.

För svensktalande

Rysslands ambassadör i EU: "Jag kan försäkra er att ryska trupper inte förbereder sig för en invasion av Ukraina" Trupper Ryssland AFP Ryssland förbereder sig inte för en militär invasion av Ukraina, sade Rysslands ambassadör i Europeiska unionen Vladimir Tikhov på torsdagen efter att Moskva väckt oro i väst genom att massera trupper nära gränsen till Ukraina. Vladimir Tikhov sa i en intervju med den tyska tidningen Die Welt att Ryssland vill stödja rysktalande människor och landsmän som bor i andra länder, men tillade att Moskva aldrig har sagt att de vill använda militära medel i detta avseende. "Ryssland har inga planer på att attackera något land. Jag kan försäkra er att de ryska trupperna för närvarande inte förbereder sig för en invasion av Ukraina”, sa Zhivov. President Vladimir Putin sa på tisdagen att Ryssland inte har någon väg tillbaka i en konfrontation med USA om Ukraina och kommer att tvingas svara hårt om västvärlden inte ger upp sin "aggressiva linje". "Situationen har blivit värre" President Putin gjorde kommentarerna till militära tjänstemän när Ryssland tryckte på för ett brådskande svar från USA och Nato på sina förslag förra veckan om att säkra säkerheten från västländer.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-23 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP