Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovisshet

vingsnabbt
dök minnet
landade med lugnsteg
bredde sina vida vingar
skenbart

undanglidande
minnet vaknar
söker en insikt
får luft under vingarna
tvekande




Fri vers av Inez L
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-24 08:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Uttrycker minnets metodik!
2021-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L