Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbordet

Går genom gränders djup

I väskan ligger julklappar

Till var och en

Dörren öppnas

Den ljuvliga doften

Möter dig

Skinkan korven och all julmat

I rummet 

Är det dukat till flera

Vi skrattar och ler

Glada vara tillsammans igen

Ändå går tankarna 

Idag till dem

Ingenting har

Där ensamheten är stor

Vi bestämmer under julbordet

I år lämnar

 Vi  alla julklappar

Till någon

Behöver bättre

Julklapparna ligger

Ute i hallen

Väntande bli hämtade

Julbordet

Fortsetter i fredfull glädje

Nu är det jul igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-24 09:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2021-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP