Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JULFIRANDET STINKER!

o, att det alltid vore
fritt från en viss kung bore
snön hatar jag och kölden
den optimala stölden
som värmen oss berövar
och sinnena bedrövar
bore är ingen kul en
men värst av allt är julen

LARZ GUSTAFSSON  16/11 2014

 

JULEN KOMMER FRÅN DJÄVULEN!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-12-24 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP