Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar mig dit

Flirtar med vintern.
Hans vita hud blandas med min.
Som att älska.
På havets äng.
Samtidigt som nuet så närvarande.
Varje andetag bildar ett ögonblick.
De stunder som var som allra vackrast.
Får plats i hjärtats påfågelblå.
Vissna vingar läker.
Lär sig flyga.
På nytt.
Jag avundsjukt tittar på.
Önskar mig dit.
Jag vecklar ut mina egna vingar.
De som bär mig.
Jag följer inte efter.
Fastän jag vill.
Jag svävar över nattens stjärnor.
Låter mig förföras av dess glittrande skönhet.
Men landar inte förrän.
Jag förenas med vintern.
Den som påminner mig.
Om dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-24 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP