Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Solen bär frostrand i sitt hår


Nu andas inte stranden
i djupa andetag
täckta av frosten
sover tången och korallen
bland vassens torra prassel

Längre ut
hörs havsorgelns dova vintermusik
fiskmåsens flykt och stjärnans lopp
allt lever kvar

tills dofterna återvänder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-25 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP