Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa hyacint .

vaknade drömde .
att jag var rädd.
att ha sönder .
den rosa hyacinten.
som låg vid min fot..
men det fanns ingen hyacint.
det var min fot jag ,
jag var rädd om.
jag kan knappt gå.
jag var rädd att hunden .
skulle hoppa på min fot igen.
vilka sjuka drömmar .
dm skall titta på benet på tisdag.
jag är tål inte hyacinter .
jag är allergisk.
undrar vad jag drömmer -
när jag måste operera om benet -
det jag gjorde för tre år sen.
vill inte hamna på intensiven igen
av birgitta skrev nu i dag 26,12 201




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-26 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP