Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gråter o gråter.

i går var jag hos hjärt kärlcentrum.
.dom kolade mina ben..
hon pratade med min läkare,.
efter två timmar ringde min läkare.
hon sa du måste in till akuten direkt
jag vägrade har varit där så många gånger.
då sa hon skickar dina paper till ett anat sjukhus
det är stop i mitt höger lår.'
jag började gråta.
det är tre år 14.12 2018 jag låg på intensiven
blödde tarmblödningar i två dar ,
fick mycket blod dom trodde inte jag skulle klara mig..
vägde 51 kg. tillbaka sjukhus igen..
har ingen lust gå igenom det en gång till.
undrar hur jag skall fly från detta problem,
skrev den 22.12.2021v birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-26 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP