Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innehållstimmar

andningslugnt
gryr dagen
morgonen oförställt gnistervit
då uppgiften ligger tydlig
ljusdagen

själslugnt
anas dagen
meningsfulla gnisterstarka timmar
då uppgiften ligger ljusverklig
tidsdagen




Fri vers av Inez L
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-27 07:20



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Lite gåtfullt. Tar fasta på de positivt laddade orden: lugn andning, lugn själ, en tydlig uppgift, gnistervit och gnisterstark...
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L