Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Utanför garaget

 

står den förjunken i drömmar

medan solfingrar honom värmer

bättre kamin än den värmen finns inte

mumlar drömmaren och kisar mot solen

fast frosten under natten 

honom nöp i lacken

Det rena, det naturliga

värmer mitt hjärta mest

 

 




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-12-27 12:06



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
skrivit så mycket under stress
jättefin
2023-07-19

  the wildcat VIP
Oj den har jag glömt så bra
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP