Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elitkåren för godtyckligt uppförande - S. M. I. S. K. (Rubriken är inspirerad av en organisation som var med i en serie böcker, filmer). Tyken betyder ungefär, förnärmad, irriterad. (Jag har rätt att göra vad jag vill, men inte du).


Elitkåren för godtyckligt uppförande (2)





Själv anser jag att gumsjuk
är lika bra som tanken
om gubbsjuk inlevelse eller utlevelse.

Ofta nog är ens egen
fantasi det som är så
gränslöst...

Ett gott exempel är
den som vill högljutt klaga
'vad tittar du nu på?',

replik som en som känner
sig iakttagen.
Det går bara

att se att någon ser
på en själv, om en
själv tittar (tyket?) på annan...




(Texten har helt godtyckligt skriven
2021 12 21
legat i utkast sedan dess)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-02-05 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP