Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att 'gå lopp en smula' och tog mig därför ut till vedboden för att söka virke, en vass yxa att missa att hugga mig i foten med, samt veckans samlade känslor att få en smula som utlopp för...


Vad du skulle vilja slippa höra en afton i april





Jag skulle inte ens såga av dig benet,
om jag insett att såret i detsamma
kunde leda till kallbrand och likmask...

-
Hellre tio smarta mobiler i skogen
än en enda i en främlings fasta grepp
då handen är för handen i svang.

-
Hon har ingen nytta alls av att få veta
att andra vet hur något fungerar. Hon
må förstå det sig på det hela själv också.




(Texterna har legat och vilat sig
i utkast sedan 18/02 2022)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP