Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cafe au lait

I femtio år låg
hjärtat mitt så lugnt....
Nu suckar det
så tungt, så tungt...
Men det är ju
inte längre så ungt...
Även ärrat och lagat
ändå är det inte det
som har klagat...
Det var doktorn som kom på
att jag måste dricka nå´n fel och
farlig dryck, bara så...
På min vita blus såg han då
en brunbrun fläck som rann...
Han sa, det är ju Rom och Coca-Cola
i så´nt skall du inte skåla, jag tycker
till och med att du börjar skråla...
Detta angrepp kunde jag inte tåla
så jag tog i och började vråla:
Det är ingen sprit
det är kaffe på bit
där gick du på en nit...
Han sa, kaffe kan va´ lika illa..
Du skulle törsten din stilla
med lite vatten
ta till det PERNILLA
och inte ditt hjärta med
så starka drycker grilla...
Jag sa, jag heter EWA-BRITT inte
PERNILLA, du skall väl inte spilla över
PERNILLAS BESKED TILL MEJ
det skulle ALDRIG
MIN ORDINARIE
DOKTOR GILLA...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-29 20:06



Bookmark and Share


  ULJO
Sprit kan man vara utan men inte kaffe.
2021-12-30

  Solstrale VIP
Ja KAFFEDARRENinsuper skarpa attacker av svettning, skakning och utmattning... En kopp om dagen det enda jag tål, tror min mor drack tio koppar om dagen nör hon väntade mig, så jag fick coffeinmättnad, så en liten droppe räcker ... :) kaffe ett gift man gift sig med, utan den stor abstinens...
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt