Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig realisation

Är det mellandagsrea
på samveten, åsikter?

Är det tid, efter jul,
att dumpa heder, plikter,
till vrakpris
där allt kan köpas och säljas?

Är det rea
så verkar den numera
pågå så gott som året runt.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-29 20:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det verkar inte bättre.
Man dagtingar med sina samveten och vänder kappan efter vinden.

Förträffligt formulerat.
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP