Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


in

 

 

 

mot ljus

morgon

som stjärnorna

 

i tystnaden som är

 

och dagen 

 

 

är vi

 

 

tillsammans




Fri vers av in effigie VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-30 08:36



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Hjärtslag.
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP