Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som händer just nu på gränsen till Rumänien

SENASTE TIMMEN! Det händer just nu. Tyvärr är vårt land på gränsen till att domineras... Av Alex Senast uppdaterad dec. 30, 2021

SENASTE TIMMEN!

Rumänien och Ukraina är under ryskt hot ?! Båda länderna efterlyser fler NATO-trupper vid Svarta havet Rumänien och Ukraina känner sig hotade av Ryssland, så de har efterlyst fler Natos Svartahavstrupper. "Ryssland har upprättat en stor zon av anti-access exkluderingszon (A2AD) vid [Svarta havet]," skrev ukrainska sändebudet Oksana Markarova och noterade att Moskva använder området för sina operationer i Syrien. "NATO:s förmåga att försvara sina medlemsländer och ge möjlig hjälp tredje länder (Ukraina och Georgien) har undergrävts allvarligt”, heter det i ett brev från Defense News. "Den ökande militariseringen av Krimhalvön hotar inte bara Svarta havets kuststater utan även den mycket bredare regionen", skrev ambassadören och tillade att Nato bör detaljera gemensamma svarsplaner om Ryssland inleder en väpnad attack mot Svartahavsområdet. Rumänien kommer att investera tre miljarder dollar för att utöka flygbasen Mihail Kogalniceanu Rumänien säger att de kommer att investera tre miljarder dollar för att utöka sin flygbas Mihail Kogalniceanu nio gånger. Utvidgningen är för att underlätta en utökad närvaro av USA och dess allierade. För närvarande baseras Natos avancerade närvaro endast på ett högkvarter i Rumänien. En trovärdig avskräckande effekt kan endast säkerställas genom en solid närvaro", skriver det i brevet från det rumänska sändebudet Andrei Muraru. "Öka USA:s militära närvaro i Rumänien i alla områden - land, luft och hav - inklusive en amerikansk lednings- och kontrollstruktur (...) Säkra den östra flanken Nato på ett enhetligt och sammanhängande sätt från Östersjön till Svarta havet, genom att implementera en enda närvaro innan längs hela flanken som jag försäkrar dig......................




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-12-30 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP