Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EUROPAS SYDLIGASTE FYR

Jag vill stå där vid Europas

sydligaste fyr

Kanske kan det bli mitt sista

stora äventyr

Europa Point, Gibraltar

Vilken härlig syn!

Mäktigast är själva klippan

som reser sig mot skyn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-12-30 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP