Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Emotionally mature people don´t treat people badly, even when they´re feeling bad." @vexking


blommar hellre med Gud

så ovälkommen i mitt hem

orkar inte

snälla gå

härifrån

inte hemifrån

för bara kärlek bor här

varför vill inte någon människa vara med mig?

"din gälla röst"

"tagga ner"

"du pratar så upphetsat så jag kan inte be med dig"

hellre med Gud

hellre fri utan människor som inte vill se mig

som inte vill höra mig

blommar hellre med Gud

"Let this be the last year you tolerate unsupportive friends, family and fake love." @wordporn





Fri vers av Ess VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-12-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP