Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRÖMNINGAR I FOLKHAVET

Strömningar i folkhavet

Krusningar på ytan

Godset är så lätt, så lätt

men döden finns i grytan

Känn en saltrik underström

under alla trender

Bortom varje glättig dröm

finns det ljus den sänder

 

LARZ GUSTAFSSON 1/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-01-01 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP