Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESORNAS RESA

Mörk var fonden

Du var ljus

i ett pojkrum i

ett hyreshus

 

Klarheten har

ständigt växt

Guds ljus över ren

och himmelsk text

 

 

Vandrar jag i 

Ljusets sfär

renar blodet mig

och Du mig bär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1199 gånger
Publicerad 2022-01-02 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP