Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Silkeslen ishalka

Sladdspåren tar snygga svängar
över vägens tunna is

Bildar stilrena mönster med fart
och glid

Och fastän vägen är hal ner till sjön
med den frusna vinterviken
Gör den ingen av oss besviken

När den ligger framför oss som ett
vackert vattrat silkeslent tyg

Som någon under natten lagt
över vägen lite grann i smyg







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-02 14:05



Bookmark and Share


  ULJO
Farorna lurar överallt. Hela tiden.
2022-01-03

  Kungskobran VIP
Det vackra finns överallt om man bara öppnar ögonen tillräckligt.
Fint, gillar
2022-01-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Talande bild! De sista raderna är så vackra....
2022-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som här på poeter.se.
Här finns mycket som är förrädiskt.
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP