Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DYGDEMÖNSTRETS DAG

Moralisera mera

Sätt er på höga hästar

Banna och kritisera

alla bisarra bestar

Moralisera mera

ni som är rena, goda

men kanske prinsen plötsligt

blir till en äcklig groda

 

Moralisera mera

Ni som vet hur man för sig

Du vill civilisera

allt det du tycker stör dig

Moralisera mera

Mamma sa du är duktig

Och vem kan protestera?

Du är ju täck och tuktig

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/1 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-01-03 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP