Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR KOMMER KÖTTBULLE BOYS

Här kommer köttbulle boys

I flanellskjortor, förstås

Eller i SA-uniform

Alltid ute för att slåss

"Mamma har sagt att jag är cool!"

säger en av grabbarna

"Men alla andra tjejer sa:

'Sune, bort med labbarna!'"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-01-04 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP