Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INCEST

"Alla kallar detta för incest

Mamma säger att det är en fest!"

Sune vill egentligen bli präst

Men, men lilla mamma vet ju bäst...

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-01-04 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP