Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljus eller mörker


På andra sidan

Finns det ett ljussken
på andra sidan floden
eller vinternatt




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-04 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP