Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Frikostig


Generöst gödslade jag med maten
nötter frön och ett fröhjärta
allt hängdes upp i hasselbusken
Äppelhalvor till koltrasten
som plockade i sig
av godsakerna
Koltrasten en vänlig gäst
knappt synlig i skumrasket
håller den sig på marken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-01-05 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP