Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smitta


Håll Avstånd

Håll Era avstånd
jag vill inte bli smittad
skottar radhusgång




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-06 01:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vore bra om alla höll bättre avstånd. Speciellt de ovaccinerade.
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP