Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text De åtta korridorerna. Av Marcus Briheim 2022-01-06.


Kommentar på en text (2340) långa sjalar i bank




Det märkliga med livet
är att det är som en kennel,

en rad rum eller burar,
där anpassning skratt

och skräck väl ständigt lurar,
det är mest ett visst byte av nycklar,

annars en själv kan tycka
eller bara är ute och cyklar,

vandrar genom livet vilse
eller som helt frank,

reser självet till ett annat land där finns
såväl skoj som tyckarplank




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-05-18 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP