Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Januaribagatell 4. Fale Bure 2022. Ordet 'ful' skulle egentligen vara 'fur', men det går kanske 'lika bra ändå'?


Kommentar på en text (2503) någon sorts rim





Själv tror jag på tomtar och troll
de bor i skogen o sjunger i ful och moll

där strålar solen mellan träd
långt bortom smedja med slag mot städ

än viner vinden bland buskar och snår
där porlar bäcken sig år från år...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-03-20 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP