Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN NYA STADEN

Då var det här den förlovade staden

Och "Hajen" och jag pogade i första raden

På den tiden så var faktiskt Gävle paradiset

Ja, städernas stad, den som alltid tog priset

Här fanns musiken, spänningen och festen

och givetvis var jag själva hedersgästen

 

Men nu har jag skymtat en annan stad därovan

sen jag fått mottaga den allra största gåvan

Jag har fått ett nytt mål för färden här på jorden

Jag satte min tilltro till Gud och bibelorden

Nu vet jag att en dag så jublar jag därhemma

i himlen, i kören där jag då ska instämma

Det blir inte punk eller ska eller reggae

men lovsång och tillbedjan - det blir faktiskt bägge

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-01-08 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP