Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


OM JAG BLUNDAR KAN JAG SE

 

Jag andades in en tung inre rädsla

den rusade in genom mitt blod

och spred sig i hela min kropp

 

en ensamhet i en gnagande tomhet

så även där i de lyckligaste stunderna

känner jag fortfarande inte igen mig själv

 

och jag kan ännu höra rösterna

av alla de vänner som nu är borta

alla dem som en gång var vi

 

men om jag blundar kan jag se

hur du min ängel kommer gående mot mig

för en gång var även du och jag vi ...min vän

 

men nu är mitt inre är så oerhört kallt

och varje uns av ny passion

kokar jag omgående ner till ingenting

 

och jag är ännu helt besatt   

av ett intensivt och starkt självförakt

som obevekligt släcker alla nya lågor

 

så trots att jag nu vandrat så långt

dröjer sig min skugga ännu kvar där

i detta märkliga som kallas det förgångna

 

 

 Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-10 09:49



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Första strofen är stark och därmed läser man vidare, och upplevelsen av ett mörkt eko dröjer sig envist kvar.
2022-01-11

  Kungskobran VIP
Don’t look back, there is no future in it.
Am ordspråk
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP