Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


under

 

 

 väntan

 

 

orden i sömn

i raderna 

 

på sin tur

 

under nattens ljus

bortom blickfånget

stilla ljudlös

 

famn letar

i ett inre landskap

slingrande spår

 

djupt in

 

 

i dig




Fri vers av in effigie VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-12 00:58



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Attraktioner
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP