Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter du där.

och surar nu.
min kära varför.
det har du inte med att göra.
dra åt skogen jag hatar dig inte.
älskar dig inte varför det-
det skall du skita i tror du det.
jag vill inte vara nära dig.
nära nära dig nu.
därför du vet jag hatar dig ibland.
älskar dig ibland.
är du inte klok vem tror du at du är.'
du att du är du är inte den .
jag blev kär i.
du behöver inte älska mig.
min kärlek räcker ,
till dej tillbaka till mej.
är du inte riktig klok..
jag hatar dig i bland .
älskar dig ibland.
vad är du för galen kvinna-
av birgitta skrev nu .kram kram




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-12 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP