Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SEDAN SKA MAN LÄXAS UPP

Sedan ska man läxas upp

av de mäktiga

duktiga

präktiga

tuktiga

De som VERKLIGEN vet...

Ja, vilket dårhus!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/1 2022

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-01-13 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP