Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• tRimmat 2



Prydnad

Grått och dis
på alla vis.
Ute regnets gissel,
inne hjärtats gnissel.
Men du står där
när
livet är kvalm och sot,
du ler och tittar så mot
mitt arma jag
så solen ändå gassar
en dag som idag
och allt faktiskt passar.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-01-20 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP