Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Målerisk morgon





Innan nattens mörker
vänt åter in i djupaste av
skogar

Innan tanken ännu vant
sig vid annat än drömmens
nattvandring över
välbekanta men undflyende
marker

Innan ljuset letat sig fram
genom nattdimman

Iscensätter någon redan
sitt tabula rasa med tillförsikt

För att sedan blanda alla sina
färger över paletten

Och börja måla













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-14 08:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lite magisk tanke det där med tabula rasa
2022-01-16

  ULJO
Med rätt färger kan man göra det mest fantastiska.
2022-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text om den nya dagens morgon.
2022-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Tabula rasa är ett bra utgångsläge.
Det stämmer bra överens med det Paulus skriver, om att Gud utväljer det som ingenting är (1 Kor 1:26-29).

Tycker om ditt språk.
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP