Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest på skoj


Blåst



Jag ser löven från i fjor
fara fram kring huset där vi bor
Nu for en plastpåse förbi
undrar om det var nåt i
kanske ett plagg från PRADA
nåt sånt kan ju ingen skada
Eller var det blott en påse bajs
det vore inte särskilt najs
att få nåt sånt i nacken
i stormen uppe på backen.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-14 09:46



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Rolig och tänkvärd.
2022-01-14

  TrollTörnTrappan VIP
Kul kontrast mellan lyx och skit - eller kanske utjämning av kontrasten?! När grejer är klädda i plastpåse blir det svårare att avgöra skillnad.. Då må man bli (bort)blåst?!
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP