Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens börsnotering


gjorde den någon förundrad
stor cyberattack har skett i Ukraina
faran med allt lagras digitalt
ständig påminnelse
ingenting hemligt, allt gömt delas av andra
vem vill leva det?
Alla drabbade lär sig först
men till sist även de andra

Det enda bevarade pappersorden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-01-14 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP