Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR INTE ALLT DET DÄR

Jag är inte allt det där

folk anser att jag borde vara

Jag är bara till besvär

och trasslar när jag ska förklara

Jag är inte allt det där

och orkar faktiskt inte försvara

att jag nu har hamnat här

i "Styggare kan nog ingen vara"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2022-01-15 12:04



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Att trassla in sig då man söker förklara det man ”egentligen” menat är inte lätt
Det kan nog fler känna igen sig i.
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP